aplikasi mobile anu lega dipasang na dipake ku jutaan pamaké di sakuliah dunya. Jumlah mobile aplikasi undeuran geus ngahontal 224 milyar dina 2016 sakumaha per dina statistik. Di antara maranéhanana undeuran versi pang populerna anu Android sarta ios aplikasi. Make Android anu ngarah pasar aplikasi mobile, kategori aplikasi anjog kaasup parabot, komunikasi, pamaén video, lalampahan, sosial, produktivitas, musik, audio, hiburan jeung warta.

Kalawan jadi loba aktip Android populér di pasar kawas Angry Bird, Buah Ninja, Candy naksir Saga, Instagram, Facebook, WhatsApp, Snapchat tur beuki loba salah bakal jadi addicted kana éta hal, dina kanyataanana kitu loba urang nu addicted ka aktip geus, henteu urang?

Ngabayangkeun anjeun bisa maénkeun / ngajalankeun aplikasi Android favorit anjeun dina Windows PC ngajalankeun 10 / 8.1 / 8 / 7 atawa sistem operasi XP. Nu bakal jadi Heboh sabab meureun bosen layar leutik smartphone urang jeung anjeun bakal ngimpi maén sakabeh jalma aktip dina layar badag tina Windows Desktop atanapi Windows Laptop. Tapi sual badag nya kumaha?

Muhun, mun aya bakal lajeng aya cara a. jawaban urang ka sual badag teh BlueStacks App Player. Sumuhun, anjeun uninga eta katuhu. Panganyarna Vérsi BlueStacks keur PC ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun anjeun Aplikasi Android favorit (kaasup aktip ti kategori luhur kawas Aksi, arcade, sederhana, Puzzle, Peran maén, simulasi jeung sajabana) on Anjeun Windows PC atanapi laptop.


Anjeun gumbira menikmati aktip Android on PC anjeun?

Ok, teras hayu urang ngamimitian.

Dina artikel ieu kami baris némbongkeun Anjeun cara ngundeur, install tur ngajalankeun BlueStacks App Player. Urang ogé bakal babagi panganyarna trik, tips, fitur sarta tutorials. Sangkan tetep katala sarta tetep mariksa ramatloka kami pikeun beja panganyarna dina BlueStacks.

Ngundeur BlueStacks 2.0

Naon BlueStacks App Player?

BlueStacks teh software atawa aplikasi anu ngidinan Anjeun ngundeur, install sarta maénkeun aktip mobile dina Windows PC na Mac. BlueStacks diadegkeun ku BlueStacks Inc. di 2011 tur sakumaha tina dinten langkung ti 130 juta jalma di sabudeureun dunya nganggo App Player keur ngajalankeun sarta maénkeun populér aktip 2017 mobile sarta kaulinan mobile populér 2017 on layar badag. It uses téhnologi dipaténkeun disebut Layercake. Eta bakal mere Anjeun aktip mobile pangalusna di dunya 2017 sarta kaulinan mobile pangalusna 2017 on PC Anjeun.

Fitur of BlueStacks App Player...

  • Haratis, enya BlueStacks téh haratis pikeun ngundeur ku saha
  • Hal ieu dioptimalkeun pikeun mouse na keyboard
  • Hayu urang nu ngajalankeun aplikasi olahtalatah 2017 kayaning WhatsApp, telegram, WeChat jsb
  • Bagikeun payil antara Windows PC na Android Aplikasi
  • Maén kaulinan endah sapertos kasta Clash, Candy naksir, Clash of marga jsb
  • Leuwih 1.5 Million Android Kaulinan na 500,000 + HTML5 / Flash kaulinan sadia mayar maké BlueStacks
  • Ieu cocog jeung PC, Mac, Android, HTML5 jeung Flash
  • Anjeun tiasa ngalirkeun data langsung dina kedutan
  • Nawiskeun multi-tasking na salah bisa Play, Stream na Watch


Download BlueStacks keur PC, BlueStacks Free Download

pedaran file: BlueStacks Ipis Installer

Jenis: Aplikasi

Ngaran produk: BlueStacks Ipis Installer

Copyright: BlueStacks Systems Inc.

Ukuran: 315 MB

Lisénsi: freeware

Basa: Inggris (AS)

Syarat: Windows Operating System (XP, 7, 8.1, 10)

Ngundeur BlueStacks 2.0

Sakali Anjeun undeur, anjeun tiasa install eta. Urang ogé boga Guide Instalasi BlueStacks pikeun mantuan Anjeun sareng hambalan gampang ku parentah hambalan.

Ngan, ulah poho mariksa Syarat BlueStacks System.