Shkarko Shkarko Bluestacks Offline Installer falas për Windows 7 / XP / 8 & 8.1

Shkarko Ky stërvitje mësimore është për Si të Shkarkoni Bluestacks Disconnected Installer për PC ose PC në kornizat e punës të Windows dhe Macintosh. Bluestacks është i arritshëm për të shkarkuar nga faqja e internetit të autoritetit.Por nuk është dokument i përfunduar, është një installer online.Ndërsa futja e tij do të shkarkojë të dhënat tjera të themelimit, kështu që duhet të kërkoni web dinamike [...]

Shkarko Rooted Bluestacks Offline Installer për Windows Pc + Tweaker

Shkarko Bluestacks i themeluar Bluestack i themeluar (më i fundit): A do të thonit se jeni ende në kërkim të lidhjes së shkarkimit të Bluestacks të themeluar? Ose nga ana tjetër inkurajohet duke shfrytëzuar përshtatjen e vjetër të Bluestack që kanë disa çështje si dyqani i lojës? Mundohuni të mos theksoni. Merrni Bluestacks më të Fundit dhe [...]

Si të përdorni WhatsApp në PC duke përdorur emulators Android dhe WhatsApp PC Client

WhatsApp është i shquar në mesin e aplikacioneve të tjera informuese të gjithanshme që i mundëson klientit të dërgojë menjëherë mesazhe për shokët, familjen dhe miqtë dhe familjen. WhatsApp është i arritshëm për korniza të ndryshme portative të punës si Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry, Nokia S40 dhe Nokia Symbian. Megjithatë, shumica dërrmuese e popullsisë së përgjithshme ka nevojë për më shumë të dashurit e tyre [...]

Shkarko BlueStacks Për Laptop

Secili prej nesh është i pjesshëm për futjen dhe shfrytëzimin e aplikacioneve në celularët Android dhe Windows. Ekzistojnë aplikacione të shumta që identifikohen me emocion, udhëzim, inovacion dhe në mënyrë të konsiderueshme më shumë klasifikime të tilla. Ka një numër të madh të klientëve të disa aplikacioneve të pabesueshme si Treat Squash Adventure, WhatsApp, Snapchat dhe aplikacione të shumta të cilat ishin [...]

Drejtoni aplikacionet Android në PC duke përdorur BlueStacks - Udhëzues hap pas hapi

Aplikacionet Android të Aplikuara në PC: A dëshironi të keni kapacitetin për të drejtuar devijime dhe aplikacione të androidit në PC tuaj duke përdorur BlueStacks? në rast se po në atë pikë lexoni këtë stërvitje mësimore dhe kuptojeni se si ta bëni si të tillë. Në të vërtetë, ju mund të përdorni devijime dhe aplikacione Android në kompjuterin tuaj. Ne [...]

Si për të drejtuar Apps Android në PC duke përdorur Emulator BlueStacks

Doni të keni kapacitetin për të drejtuar rekreacionet dhe aplikacionet e Android në PC tuaj duke përdorur BlueStacks? në rast se po në atë pikë lexoni këtë ushtrim mësimor dhe kuptojeni se si të bëni si të tillë. Në të vërtetë, ju mund të bëni zbavitje ose aplikacione Android në kompjuterin tuaj. Ne mund të themi edhe se [...]

Shkarko BlueStacks për PC Windows 7 / 8 / 10 / 8.1 / XP Laptop

BlueStacks është programimi më i famshëm i emulatorëve në planet. Përdorimi i këtij produkti, mund të ekzekutosh çdo aplikacion Android dhe të luash ndonjë dëfrim në PC ose PC të Windows. Përkundër faktit se ka shumë emulatorë Android të aksesueshëm në ueb, bluestacks është ai që përdoret nga një pjesë e madhe e [...]

Blue stacks Shkarkimi Aleternative Liria

Mundësi SHKARKIMI PËR ANDROIDIN tuaj të telefonit celular dhe PC përshtatshmërinë për PC: Kërkimi në Internet është vetëm një nga teknikat e përditshme që një klient PC gëzon APKGuys. Dhe përveç kësaj duke bërë që ju mund të gjeni reklama të ndryshme që mund të krijojnë një shumë të ndërprerjeve. Ju mund të zgjidhet mjaft për të vrarë ata [...]

INSTALL BLUESTACKS PA KARTELA GRAFIKE

Këtu është një temë interesante Si të prezantojmë Bluestacks pa kartë realiste dhe me thyhet 1GB që ju mundëson të vlerësoni aplikacionet android në kornizat e syzeve të ultë. Bluestacks Android Emulator është një qëndrim midis emulatorit më të njohur që përdoret për të drejtuar aplikacionet Android në PC. Hit këtu për Bluestacks të përkryer për kontrollin e krijimit të PC / PC. [...]

SHKARKO NGA PLAYER I SHPEJTUAR NGA PLAYER BLUE STACK

Sot do të mbulojmë postimin për shkarkimin e Instaluesit të Shkyçur të BlueStacks për Windows 7 / 8 dhe gjithashtu Macintosh PC. Instaluesi BlueStacks i cili po shkarkon nga faqja zyrtare do të presë që të keni një shoqatë pune të internetit për arsye se lojtari i BlueStacks ka nevojë për disa informacione thelbësore që do të shkarkohen mes krijimit. Gjenerali […]