BlueStacks Për Windows

Shkarko BlueStacks Për Laptop

Secili prej nesh është i pjesshëm për futjen dhe shfrytëzimin e aplikacioneve në celularët Android dhe Windows. Ekzistojnë aplikacione të shumta që identifikohen me emocion, udhëzim, inovacion dhe në mënyrë të konsiderueshme më shumë klasifikime të tilla. Ka një numër të madh të klientëve të disa aplikacioneve të pabesueshme si Treat Squash Adventure, WhatsApp, Snapchat dhe aplikacione të shumta të cilat ishin [...]

BlueStacks Për Windows

Shkarko BlueStacks për PC Windows 7 / 8 / 10 / 8.1 / XP Laptop

BlueStacks është programimi më i famshëm i emulatorëve në planet. Përdorimi i këtij produkti, mund të ekzekutosh çdo aplikacion Android dhe të luash ndonjë dëfrim në PC ose PC të Windows. Përkundër faktit se ka shumë emulatorë Android të aksesueshëm në ueb, bluestacks është ai që përdoret nga një pjesë e madhe e [...]

BlueStacks Për Windows Këshilla BlueStacks

Udhëzuesi i instalimit të BlueStacks

Pasi të jeni të habitur nga tiparet e BlueStacks App Player ju nuk do të presim të shkarkoni falas BlueStacks dhe të instaloni BlueStacks në PC tuaj. Pasi të keni shkarkuar plotësisht ekzekutimin e BlueStacks, atëherë klikoni dy herë mbi skedarin për të filluar instalimin, i cili do të zgjasë pak minuta. Ju thjesht duhet të ndiqni në ekran [...]