Këshilla BlueStacks

Si të përdorni WhatsApp në PC me Bluestacks?

Bota e tanishme po bëhet gjithnjë e më e vogël. Për shkak të zonës së inovacionit që zhvillohet shpejt, korrespondencat midis individëve nga kudo në botë po bëhen më të thjeshta dhe më të zakonshme se çdo herë tjetër në kujtesën e fundit. Në kohën e tashme, risi ka të bëjë me gjithanshmërinë dhe mbajtjen në kontakt sa herë që dhe kudo. Mjerisht, [...]

BlueStacks Për Windows Këshilla BlueStacks

Si të përdorni WhatsApp në PC duke përdorur emulators Android dhe WhatsApp PC Client

WhatsApp është i shquar në mesin e aplikacioneve të tjera informuese të gjithanshme që i mundëson klientit të dërgojë menjëherë mesazhe për shokët, familjen dhe miqtë dhe familjen. WhatsApp është i arritshëm për korniza të ndryshme portative të punës si Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry, Nokia S40 dhe Nokia Symbian. Megjithatë, shumica dërrmuese e popullsisë së përgjithshme ka nevojë për më shumë të dashurit e tyre [...]

BlueStacks Për Windows

Drejtoni aplikacionet Android në PC duke përdorur BlueStacks - Udhëzues hap pas hapi

Aplikacionet Android të Aplikuara në PC: A dëshironi të keni kapacitetin për të drejtuar devijime dhe aplikacione të androidit në PC tuaj duke përdorur BlueStacks? në rast se po në atë pikë lexoni këtë stërvitje mësimore dhe kuptojeni se si ta bëni si të tillë. Në të vërtetë, ju mund të përdorni devijime dhe aplikacione Android në kompjuterin tuaj. Ne [...]