Bluestacks për Linux

Shkarko BlueStacks për Ubuntu 14.04 dhe OS tjetër Linux

Shifni se si të shkarkoni dhe prezentoni emulatorin BlueStacks Android në PC tuaj Linux. Zbuloni se si mund të përdorni aplikacionet Android në kompjuterin tuaj duke përdorur emulatorin më të mirë të Android për Ubuntu. Në këtë mënyrë, sot do të flas për BlueStacks për Ubuntu Linux. Këtu unë do të përqëndrohet në Ubuntu Linux për arsye se një [...]

Bluestacks për Linux

Shkarko BlueStacks për Linux

Shifni se si të shkarkoni dhe prezentoni emulatorin BlueStacks Android në PC tuaj Linux. Zbuloni se si mund të përdorni aplikacionet Android në kompjuterin tuaj duke përdorur emulatorin më të mirë të Android për Ubuntu. Përgjatë këtyre linjave, sot do të flas për BlueStacks për Ubuntu Linux. Këtu unë do të përqëndrohet në Ubuntu Linux për arsye se [...]