BlueStacks Për Windows

Drejtoni aplikacionet Android në PC duke përdorur BlueStacks - Udhëzues hap pas hapi

Aplikacionet Android të Aplikuara në PC: A dëshironi të keni kapacitetin për të drejtuar devijime dhe aplikacione të androidit në PC tuaj duke përdorur BlueStacks? në rast se po në atë pikë lexoni këtë stërvitje mësimore dhe kuptojeni se si ta bëni si të tillë. Në të vërtetë, ju mund të përdorni devijime dhe aplikacione Android në kompjuterin tuaj. Ne [...]

BlueStacks Për Windows Këshilla BlueStacks

Udhëzuesi i instalimit të BlueStacks

Pasi të jeni të habitur nga tiparet e BlueStacks App Player ju nuk do të presim të shkarkoni falas BlueStacks dhe të instaloni BlueStacks në PC tuaj. Pasi të keni shkarkuar plotësisht ekzekutimin e BlueStacks, atëherë klikoni dy herë mbi skedarin për të filluar instalimin, i cili do të zgjasë pak minuta. Ju thjesht duhet të ndiqni në ekran [...]