Këshilla BlueStacks

BlueStacks Apps Player (Jashtë / Standalone Installer)

Bluestacks është një peshë e lehtë dhe aparat i rrudhosur, që është i lehtë për t'u kuptuar dhe i shpejtë, kur krahasohet me instrumente të ndryshme. Ju kërkohet thjesht të shkarkoni këtë instrument dhe të zhvilloni konfigurimin e tij dhe ju jeni të përfunduar. BlueStacks Application Player është një instrument i jashtëzakonshëm për të bërë të mundur që të zbatoni aplikacionet / zbavitjet tuaja gjithnjë e më të dashura [...]

BlueStacks Për Mac Këshilla BlueStacks

BlueStacks App Player për Mac (Shkarko versionin më të fundit)

Që nga viti, BlueStacks është i disponueshëm për Windows, gjithashtu është vënë në dispozicion për Mac. Ju mund të shkarkoni BlueStacks për Mac nga këtu. BlueStacks për Mac Pasi të keni shkarkuar BlueStacks Mac versionin e fundit atëherë ju mund të kandidoni Apps Android / Games në Mac tuaj lehtë. Ju mund të dëshironi të dini karakteristikat për BlueStacks Mac App Player ... Mund të [...]