Këshilla BlueStacks

Fix BlueStacks Gabim Grafik Card 25000

Ndërsa shfrytëzimi i aplikacioneve Android dhe rekreacioneve Android po zgjerohet hap pas hapi, BlueStacks doli të jetë jashtëzakonisht e zakonshme për të bërë këto devijime dhe aplikacione Android të përsosur për PC-të e Windows dhe Macintosh. Përdorimi i Bluestacks është ditur të jetë gjithçka, por e vështirë për të luajtur diversione Android në Windows XP, 7,8 dhe Macintosh [...]

Këshilla BlueStacks

Problemi Out-Of-Date i kartës grafike Bluestack

Ju jeni këtu do të thotë që po përjetoni një çështje të ngjashme. Meqë Bluestack rifreskoi produktin e saj me pikat kryesore të lojrave HD, New BlueStack kërkon programim të lartë realist për të luajtur rekreacionet. Si Çdo PC ka Memory 2 Realistic: Microsoft Direct3D >> Përdoret për të drejtuar Windows Framework dhe Aplikacionet. OpenGL >> Përdoret për të drejtuar projektet Android dhe [...]