Këshilla BlueStacks

BlueStacks Apps Player (Jashtë / Standalone Installer)

Bluestacks është një peshë e lehtë dhe aparat i rrudhosur, që është i lehtë për t'u kuptuar dhe i shpejtë, kur krahasohet me instrumente të ndryshme. Ju kërkohet thjesht të shkarkoni këtë instrument dhe të zhvilloni konfigurimin e tij dhe ju jeni të përfunduar. BlueStacks Application Player është një instrument i jashtëzakonshëm për të bërë të mundur që të zbatoni aplikacionet / zbavitjet tuaja gjithnjë e më të dashura [...]

BlueStacks Për Windows

Drejtoni aplikacionet Android në PC duke përdorur BlueStacks - Udhëzues hap pas hapi

Aplikacionet Android të Aplikuara në PC: A dëshironi të keni kapacitetin për të drejtuar devijime dhe aplikacione të androidit në PC tuaj duke përdorur BlueStacks? në rast se po në atë pikë lexoni këtë stërvitje mësimore dhe kuptojeni se si ta bëni si të tillë. Në të vërtetë, ju mund të përdorni devijime dhe aplikacione Android në kompjuterin tuaj. Ne [...]

BlueStacks Për Windows

Shkarko BlueStacks për PC Windows 7 / 8 / 10 / 8.1 / XP Laptop

BlueStacks është programimi më i famshëm i emulatorëve në planet. Përdorimi i këtij produkti, mund të ekzekutosh çdo aplikacion Android dhe të luash ndonjë dëfrim në PC ose PC të Windows. Përkundër faktit se ka shumë emulatorë Android të aksesueshëm në ueb, bluestacks është ai që përdoret nga një pjesë e madhe e [...]

BlueStacks Për Windows Këshilla BlueStacks

Udhëzuesi i instalimit të BlueStacks

Pasi të jeni të habitur nga tiparet e BlueStacks App Player ju nuk do të presim të shkarkoni falas BlueStacks dhe të instaloni BlueStacks në PC tuaj. Pasi të keni shkarkuar plotësisht ekzekutimin e BlueStacks, atëherë klikoni dy herë mbi skedarin për të filluar instalimin, i cili do të zgjasë pak minuta. Ju thjesht duhet të ndiqni në ekran [...]

BlueStacks Për Windows Këshilla BlueStacks

Kërkesat e sistemit të instalimit BlueStacks

Askush nuk mund të rezistojë për të drejtuar / luajtur aplikacionet / lojërat më të preferuara të Android në ekranin e madh të Windows në PC ose laptop. Kjo është arsyeja pse ju duhet të shkarkoni BlueStacks për PC sepse BlueStacks Free Download është në dispozicion këtu. Mos harroni të kontrolloni kërkesat e sistemit BlueStacks për instalim, sepse nëse nuk keni sistem të përputhshëm atëherë nuk do të instaloni / do të funksiononi siç duhet. [...]