Aplikasi seluler akeh diinstal lan digunakake dening mayuta-yuta pengguna ing dunya. Jumlah download app seluler wis tekan 224 milyar ing 2016 minangka per statistik. Antarane sing ngundhuh versi sing paling populer yaiku app Android lan iOS. Kanthi Android mimpin pasar app seluler, kategori app sing misuwur kalebu piranti, komunikasi, pamuter video, lelungan, sosial, produktivitas, musik, audio, hiburan lan berita.

Kanthi akeh aplikasi Android populer ing pasar kaya Angry Bird, Fruit Ninja, Candy Crush Saga, Instagram, Facebook, WhatsApp, Snapchat lan akeh sing bakal dadi ketagihan wong-wong mau, nyatane supaya akeh kita ketagihan kanggo app wis, apa ora?

Mbayangno sampeyan bisa muter / mbukak aplikasi Android favorit ing Windows PC sing nganggo 10 / 8.1 / 8 / 7 utawa sistem operasi xp. Iku bakal apik tenan amarga sampeyan mbokmenawa lara saka layar cilik smartphone lan sampeyan bakal ngimpi kanggo muter kabeh apps kasebut ing layar luwih gedhe Windows Desktop utawa Windows Laptop. Nanging pitakonan sing luwih gedhe yaiku carane?

Uga, nalika ana bakal ana cara. Jawaban kanggo pitakonan sing luwih gedhe yaiku Microsoft Office App Player. Ya, sampeyan krungu iku bener. Versi BlueStacks paling anyar kanggo PC ngijini sampeyan mbukak Aplikasi Android favorit (kalebu aplikasi saka kategori ndhuwur kayata Tindakan, Arcade, Kasual, Teka-teki, Role Playing, Simulasi dll) ing PC Windows utawa laptop.


Apa sampeyan bungah nikmati aplikasi Android ing PC sampeyan?

Ok, banjur ayo miwiti.

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane ngundhuh, nginstal lan mbukak BlueStacks App Player. Kita uga bakal nuduhake trik, tips, fitur lan tutorial sing paling anyar. Supaya tetep dirungokake lan terus mriksa situs web kita kanggo warta paling anyar ing Microsoft Office.

Download BlueStacks 2.0

Apa BlueStacks App Player?

BlueStacks minangka piranti lunak utawa aplikasi sing ngidini sampeyan ngundhuh, nginstal lan muter aplikasi seluler ing Windows PC lan Mac. BlueStacks didegaké déning BlueStacks Inc. ing 2011 lan saiki luwih saka 130 yuta wong ing saindhenging donya nggunakake App Player kanggo mbukak lan muter aplikasi seluler populer 2017 lan game seluler populer 2017 ing layar sing luwih gedhe. Iku nggunakake teknologi patentifikasi disebut Layercake. Iku bakal menehi sampeyan aplikasi seluler paling apik ing donya 2017 lan game seluler paling apik 2017 ing PC.

Fitur BlueStacks App Player...

  • Gratis, ya BlueStacks Gratis kanggo diunduh dening sapa wae
  • Dioptimalake kanggo mouse lan keyboard
  • Ayo sampeyan mbukak aplikasi olahpesen 2017 kayata Tampilan Whatsapp, Telegram, WeChat etc.
  • Nuduhake file antarane Windows PC lan Android Apps
  • Muter game sing luar biasa kayata Clash Clash, Candy Crush, Clash of Clans etc.
  • Swara 1.5 Million Android Games lan 500,000 + HTML5 / Flash game kasedhiya kanggo mbayar nganggo BlueStacks
  • Kompatibel karo PC, Mac, Android, HTML5, lan Flash
  • Sampeyan bisa langsung streaming ing Twitch
  • Tawarkan multi-tasking lan siji bisa Play, Stream, lan Watch


Download BlueStacks kanggo PC, BlueStacks Free Download

Ringkesan berkas: BlueStacks Thin Installer

Tipe: Aplikasi

Jeneng produk: BlueStacks Thin Installer

Copyright: BlueStacks Systems Inc.

Ukuran: 315 MB

Lisensi: Ngunduh

Basa: Inggris (US)

Syarat: Windows Operating System (XP, 7, 8.1, 10)

Download BlueStacks 2.0

Sawise sampeyan ngundhuh, sampeyan bisa nginstal. Kita uga duwe Pandhuan Instalasi BlueStacks kanggo mbantu sampeyan kanthi gampang langkah demi langkah instruksi.

Cukup, aja lali mriksa Persyaratan Sistem BlueStacks.